Als sanitair installatiebedrijf houden we ons ook bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van complete sanitaire voorzieningen. Van standaard badkamer tot uitgebreide wellness ruimte en van zorginstelling tot hotel wij realiseren de meest uiteenlopende sanitaire installaties. Hierbij staan zowel kwaliteit, afwerking als veiligheid hoog in het vaandel.

Van Zutphen is ook specialist op het gebied van airconditioning. We verzorgen alle denkbare systemen, van een eenvoudige airconditioning in huis tot een geavanceerd VRF of koudwater

Van Zutphen installatietechniek is gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van centrale verwarmingssystemen zowel nieuwbouw als renovatie. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en verbindingstechnieken, maar ook een traditioneel systeem behoort tot ons vakgebied.

Vaak denkt men bij een goed leef- en werkklimaat aan verwarming en koeling. Echter van zeer groot belang is dat er voldoende en ook op de juiste manier wordt geventileerd.

Ook voor al uw zink- en koperwerk kunt u bij ons terecht. Wij installeren en verzorgen het onderhoud aan uw dakgoten en zinken daken op traditionele wijze met behulp van de modernste technieken.

In onze bodem, omgevingslucht en het grondwater zit veel ongebruikte energie. Warmtepompen kunnen deze gratis bronnen omzetten in bruikbare energie.

© van Zutphen installatietechniek - Webdesign by Burgmans Reclame