Nieuwsbericht: certificering warmtepompsystemen verstevigd

Door de sterk groeiende markt voor warmtepompen hebben we onze BRL 6000-21 certificering warmtepompsystemen verstevigd. Onze collega’s Pim van Herk en Willem van Zutphen hebben de ISSO 72 opleiding gevolgd en het examen met succes afgerond.

Ondanks de aanstormende energietransitie beschikken nog maar weinig W-intallateurs over deze verplichte certificering. Met het behalen van deze certificaten kunnen wij u nog beter helpen met juiste adviezen en het aanleggen van goed werkende, efficiënte warmtepompinstallaties.

Voor meer informatie of advies over warmtepompsytemen, neem dan gerust contact met ons op.

Persbericht: bedrijfsovername Aqualon door Van Zutphen Installatietechniek

Van Zutphen Installatietechniek (Eersel) neemt per 1 januari 2019 het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon (Riethoven) over. Het bedrijf behoort regionaal gezien straks tot de grotere installatiebedrijven. De sanitair-tak van Aqualon -inclusief showroom- wordt zelfstandig door de huidige directie en medewerkers voortgezet. De beide bedrijven gaan op het gebied van sanitair, showroom en installatiewerk verregaand samenwerken.

Door de overname van het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon, wordt het fundament onder het bedrijf verstevigd, aldus de directie. Van Zutphen Installatietechniek wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie. Ook kan het bedrijf sneller dan gepland stappen maken. Dat betekent dat Van Zutphen Installatietechniek (extra) gaat investeren in opleiding en bedrijfsprocessen, de efficiëntie verbeterd kan worden en dat het bedrijf een voornamere rol kan spelen in de markt. Zeker als het gaat om de energietransitie waarin we ons op dit moment bevinden. Door de overname verwacht Van Zutphen Installatietechniek ook invulling te kunnen geven aan de vraag van (potentiële) klanten om op te treden als adviseur, probleemoplosser en bouwregisseur.

© van Zutphen installatietechniek - Webdesign by Burgmans Reclame