Nieuwsbericht: verbouwing update 4

Er is de afgelopen tijd weer enorm veel gebeurd! De contouren van het nieuwe pand komen beetje bij beetje tevoorschijn. Een gedeelte van het straatwerk om het pand ligt erin en het hekwerk is geplaatst zodat we logistiek alweer goed vooruit kunnen. De roldeuren van de hal zijn aangebracht en de nieuwe lichtlijnen zijn geplaatst. Onze eigen mensen hebben ook hard gewerkt en hebben de vloerverwarming voor het kantoor gelegd en de warmtepompen op het dak geplaatst. Momenteel wordt het dak volgelegd met zonnepanelen en is er gestart met het aanbrengen van de aluminium gevelbekleding. Nog steeds loopt alles volgens planning. 

#verduurzamen #verbouwen #klaarvoordetoekomst

Nieuwsbericht: Coronavirus

Beste klant, leverancier, relatie,


In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben wij de nodige (hygiëne) maatregelen getroffen. Middels het nemen van deze maatregelen willen we de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers te allen tijde blijven waarborgen. Hierin volgen wij de RIVM en de branchevereniging Techniek Nederland. #staysafe


Met vriendelijke groet,
Team Van Zutphen Installatietechniek

Nieuwsbericht: verbouwing update 3

De staalconstructie is afgemonteerd door V.W.M. Staalbouw B.V. Het wordt al een echt plaatje toch...

#verduurzamen #verbouwen #klaarvoordetoekomst

 
Nieuwsbericht: verbouwing update 2

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder. Er is de afgelopen periode, door weer en wind, hard gewerkt aan het nieuwe pand. Het oude kantoor en een gedeelte van de hal zijn gesloopt door A. Luyten Grond en sloopwerken. De fundering is gestort en de ankers ten behoeve van de staalconstructie zitten erin. Inmiddels is V.W.M. Staalbouw B.V. bezig met het monteren van de staalconstructie. Alles verloopt nog volgens planning.

#verduurzamen #verbouwen #klaarvoordetoekomst

Nieuwsbericht: tijdelijke verhuizing kantoor

Wij gaan verbouwen!

Middels dit bericht een eerste update van de verbouwing van ons bedrijfspand!

In verband met de uitbreiding van ons pand aan de Lange Voren 18 (Eersel) zal het kantoor tijdelijk verhuisd worden naar een andere locatie: Lange Voren 33 (Eersel).

Vanaf maandag 6 januari zullen wij operationeel zijn vanaf dit adres. Ons telefoonnummer, postadres en e-mailadres blijven ongewijzigd enkel het bezoekadres wijzigt!

Ons tijdelijke bezoekadres:
Lange Voren 33
5521 DC EERSEL

Nieuwsbericht: certificering warmtepompsystemen verstevigd

Door de sterk groeiende markt voor warmtepompen hebben we onze BRL 6000-21 certificering warmtepompsystemen verstevigd. Onze collega’s Pim van Herk en Willem van Zutphen hebben de ISSO 72 opleiding gevolgd en het examen met succes afgerond.

Ondanks de aanstormende energietransitie beschikken nog maar weinig W-installateurs over deze verplichte certificering. Met het behalen van deze certificaten kunnen wij u nog beter helpen met juiste adviezen en het aanleggen van goed werkende, efficiënte warmtepompinstallaties.

Voor meer informatie of advies over warmtepompsytemen, neem dan gerust contact met ons op.

Persbericht: bedrijfsovername Aqualon door Van Zutphen Installatietechniek

Van Zutphen Installatietechniek (Eersel) neemt per 1 januari 2019 het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon (Riethoven) over. Het bedrijf behoort regionaal gezien straks tot de grotere installatiebedrijven. De sanitair-tak van Aqualon -inclusief showroom- wordt zelfstandig door de huidige directie en medewerkers voortgezet. De beide bedrijven gaan op het gebied van sanitair, showroom en installatiewerk verregaand samenwerken.

Door de overname van het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon, wordt het fundament onder het bedrijf verstevigd, aldus de directie. Van Zutphen Installatietechniek wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie. Ook kan het bedrijf sneller dan gepland stappen maken. Dat betekent dat Van Zutphen Installatietechniek (extra) gaat investeren in opleiding en bedrijfsprocessen, de efficiëntie verbeterd kan worden en dat het bedrijf een voornamere rol kan spelen in de markt. Zeker als het gaat om de energietransitie waarin we ons op dit moment bevinden. Door de overname verwacht Van Zutphen Installatietechniek ook invulling te kunnen geven aan de vraag van (potentiële) klanten om op te treden als adviseur, probleemoplosser en bouwregisseur.

Adres

Bezoekadres:
Lange Voren 18
5521 DD Eersel

Postadres:
Postbus 116
5520 AC Eersel

© van Zutphen installatietechniek - Webdesign by Burgmans Reclame