Nieuwsbericht: verbouwing update 2

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder. Er is de afgelopen periode, door weer en wind, hard gewerkt aan het nieuwe pand. Het oude kantoor en een gedeelte van de hal zijn gesloopt door A. Luyten Grond en sloopwerken. De fundering is gestort en de ankers ten behoeve van de staalconstructie zitten erin. Inmiddels is V.W.M. Staalbouw B.V. bezig met het monteren van de staalconstructie. Alles verloopt nog volgens planning.

#verduurzamen #verbouwen #klaarvoordetoekomst

Nieuwsbericht: tijdelijke verhuizing kantoor

Wij gaan verbouwen!

Middels dit bericht een eerste update van de verbouwing van ons bedrijfspand!

In verband met de uitbreiding van ons pand aan de Lange Voren 18 (Eersel) zal het kantoor tijdelijk verhuisd worden naar een andere locatie: Lange Voren 33 (Eersel).

Vanaf maandag 6 januari zullen wij operationeel zijn vanaf dit adres. Ons telefoonnummer, postadres en e-mailadres blijven ongewijzigd enkel het bezoekadres wijzigt!

Ons tijdelijke bezoekadres:
Lange Voren 33
5521 DC EERSEL

Nieuwsbericht: certificering warmtepompsystemen verstevigd

Door de sterk groeiende markt voor warmtepompen hebben we onze BRL 6000-21 certificering warmtepompsystemen verstevigd. Onze collega’s Pim van Herk en Willem van Zutphen hebben de ISSO 72 opleiding gevolgd en het examen met succes afgerond.

Ondanks de aanstormende energietransitie beschikken nog maar weinig W-installateurs over deze verplichte certificering. Met het behalen van deze certificaten kunnen wij u nog beter helpen met juiste adviezen en het aanleggen van goed werkende, efficiënte warmtepompinstallaties.

Voor meer informatie of advies over warmtepompsytemen, neem dan gerust contact met ons op.

Persbericht: bedrijfsovername Aqualon door Van Zutphen Installatietechniek

Van Zutphen Installatietechniek (Eersel) neemt per 1 januari 2019 het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon (Riethoven) over. Het bedrijf behoort regionaal gezien straks tot de grotere installatiebedrijven. De sanitair-tak van Aqualon -inclusief showroom- wordt zelfstandig door de huidige directie en medewerkers voortgezet. De beide bedrijven gaan op het gebied van sanitair, showroom en installatiewerk verregaand samenwerken.

Door de overname van het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon, wordt het fundament onder het bedrijf verstevigd, aldus de directie. Van Zutphen Installatietechniek wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie. Ook kan het bedrijf sneller dan gepland stappen maken. Dat betekent dat Van Zutphen Installatietechniek (extra) gaat investeren in opleiding en bedrijfsprocessen, de efficiëntie verbeterd kan worden en dat het bedrijf een voornamere rol kan spelen in de markt. Zeker als het gaat om de energietransitie waarin we ons op dit moment bevinden. Door de overname verwacht Van Zutphen Installatietechniek ook invulling te kunnen geven aan de vraag van (potentiële) klanten om op te treden als adviseur, probleemoplosser en bouwregisseur.

© van Zutphen installatietechniek - Webdesign by Burgmans Reclame