Het is raadzaam voor het behoud en de veiligheid van de installaties om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Onze service en onderhoud monteur controleert storingen en repareert eventuele kleine defecten. Na zijn bezoek bent u weer zeker van een optimaal functionerende installatie en zo blijft u genieten van het comfort in uw woning of bedrijfspand.

Wanneer u bij een erkende specialist als Van Zutphen een installatie aanschaft, kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij service en onderhoud voor een bepaalde periode geleverd worden. Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen een onderhoudscontract afsluiten. Voor meer informatie en tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze vakbekwame monteurs houden uw cv ketel of warmwatertoestel in een optimale conditie, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

De volgende apparaten onderhouden we:

CV Ketels Ventilatiesystemen WTW Units
Sanitaire toestellen Luchtverwarming Luchtbehandelingskasten
Warmwatertoestellen Airco installaties Legionella beveiligingen
Warmtepompen Koelinstallaties Keerkleppen
Zonnewarmtesystemen Gaskachels/gevelkachels  


24/7 bereikbaar

De vakbekwame monteurs van Van Zutphen staan dag en nacht voor u klaar om storingen te verhelpen en spoedreparaties uit te voeren. Wanneer u een probleem hebt, krijgt u te allen tijde een monteur met kennis van installatietechniek aan de lijn. Samen zoeken we naar de beste oplossing waarbij tevredenheid het uitgangspunt is.

 

 

Adres

Bezoekadres:
Lange Voren 18
5521 DD Eersel

Postadres:
Postbus 116
5520 AC Eersel

© van Zutphen installatietechniek - Webdesign by Burgmans Reclame